Tuesday, December 21, 2021

Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti

Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti



Seuraava Seuraava viesti: Parhaat tavat tavata kauniita, mielenkiintoisia ja älykkäitä eurooppalaisia ​​naisia. Luulin, että se oli yksi niistä tatuoinneista, joita uskaltaa ottaa. Tämä olisi hienoa, paitsi toisinaan kysymysten ja vastausten vaihtoehdot ovat rajalliset. Mutta mihin se jää ne meistä, jotka etsivät jotain pitkäaikaista? Osa HuffPost-suhteita, Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti. Kirjaudu sisään.





Viesti navigointi



Kun tapaat jonkun uuden ja olet täysin ihastunut, suhde voi joskus edetä liian nopeasti. Vaikka et haluaisi mennä nollasta 60:een ennätysajassa ja haluat todella ottaa sen hitaasti, voit menettää tilanteen hallinnan, kun todella tunnet sen jotakuta kohtaan. Sitten, ennen kuin huomaatkaan, Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti, siitä on vasta muutama viikko ja puhutte jo yhteenmuutosta. Mikä, vaikka hienoa, koska rakastuminen on mahtavaa, myös liikuttavaa Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti voi joskus tuhota suhteen, Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti.


Susan Edelmantellin vilske. Älä unohda, kuinka seksikästä asioiden ottaminen hitaasti voi olla. Vaikka ei ole mitään takeita siitä, että suhde, joka etenee liian nopeasti, päättyy ehdottomasti, positiivisesti yhtä nopeasti kuin se olikin, mutta hidastaminen on yleensä paljon parempi vaihtoehto kuin kilpajuoksu; ei ole ikään kuin näkymätön maaliviiva, johon sinun on päästävä, joten kannattaa harkita, että käytät aikaa todella nauttimaan noista hauskoista alkuhetkistä.


Koska kun suhteen häämatkavaihe on ohi, se ei palaa. Eli eteneekö uusi suhteesi liian nopeasti? Tässä on kahdeksan merkkiä siitä, että se on ja on aika vetää hieman taaksepäin, asiantuntijoiden mukaan. Merkki siitä, että liikut liian nopeasti suhteessa, on se, että hylkäät kaiken ja kaiken sinusta. Vaikka on hienoa, että olet niin avoin tekemään niin ja teet sen ilman epäilyksiä, jos haluat rakentaa terveen suhteen, jonka toivot olevan pitkäaikainen, sinun ei todellakaan tarvitse paljastaa jokaista yksityiskohtaa sinusta. heti.


Ota aikaa, ripottele itsestäsi sisaruksia kumppanillesi ja pyydä häntä tekemään samoin. Paljon aikaa. Varsinkin tilanteissa, joissa kumppanisi tuntuu unelmien täyttymykseltä, on helppo antaa hänelle tunnustusta ja ajatella heistä parasta.


Vaatii kuitenkin suuria konflikteja ja epäsuotuisia tilanteita nähdäkseen kuinka ihmiset Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti ilmestyä. Älä luota ennen kuin he ovat ansainneet luottamuksesi. Kun tapaat jonkun ensimmäistä kertaa etkä saa hänestä tarpeeksesi, voi tuntua melkein mahdottomalta antaa toisillesi tilaa, koska haluat todella olla hänen kanssaan koko ajan.


Ja jos et voi olla heidän kanssaan, haluat olla jatkuvasti yhteydessä, Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti. Tämä on tietysti ymmärrettävää, mutta tämä ei ole vain merkki siitä, että asiat etenevät liian nopeasti, vaan siitä, että saatat olla tiellä menettää itsesi prosessissa. Kukaan ei ole täydellinen. Mutta vaikka tämä on fakta, kun asiat etenevät liian nopeasti ja olet hurahtanut siihen, et todennäköisesti näe tätä uutta kumppania sellaisena kuin hän todella on.


Kun näin tapahtuu, et vain ala idealisoida heitä, vaan jopa jumaloit heitä ajatellen, että he eivät voi tehdä väärin – mikä on valmistautumista mahdolliseen loukkaantumiseen. Vaikka tappelu kumppanisi kanssa ei ole koskaan hauskaa, se on väistämätön osa jokaista suhdetta. Myös niissä ensimmäisissä suurissa tappeluissa paljastuu paljon kumppanistasi. Kuinka ihmiset reagoivat paineen alla, kertoo Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti paljon niistä.


Se on eri tarina Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti asiat vaikenevat, Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti. Ennen kuin teet suuria päätöksiä kumppanistasi ja elämästäsi, Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti, on tärkeää nähdä kumppanisi kaikki puolet: kuinka he käsittelevät stressiä, erimielisyyksiä, epäsuotuisia tilanteita, vihaa, surua, pettymystä jne. Toisin sanoen heidän tunneälynsä.


Se, kuinka hyvin parit toipuvat konflikteista ja tappeluista, määrittää sen, kuinka hyvin he pystyvät lähentymään ajan myötä. Haluat ehdottomasti tietää, jaatko sinä ja kumppanisi samat arvot seksin suhteen, ja kun liikut nopeasti, saatat harrastaa paljon seksiä, mutta et kommunikoi siitä.


Fehr sanoo, että seksin suhteen samoilla linjoilla oleminen on yhtä tärkeää kuin muidenkin arvojen kannalta. Kysy heiltä, ​​mikä tekee seksistä heille hyvää ja varmista, että se ei ole aihe, josta puhuminen on liian epämiellyttävää. Vaikka voit kiirehtiä asioita tapaamalla uuden kumppanisi ystävät ja perheen, Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti, voit myös kiirehtiä asioita tekemällä mahtavia päätöksiä tulevaisuutesi puolesta tapaamatta myös heidän ystäviään ja perhettään.


Haluat mitata heidän arvojaan, tunneälyään ja sitä, kuinka hyvin he kunnioittavat, tukevat ja leikkivät muiden kanssa.


Valitettavasti ystävien vieraantuminen voi tulla alueen mukana, kun myös suhteesi muuttuu Internet-treffit liikkuvat liian nopeasti. Vaikka monet meistä voivat olla syyllisiä jättämään ystävämme taka-alalle, ainakin tilapäisesti, kun olemme uudessa suhteessa, niin kauan kuin emme anna sen kestää ja palaamme heidän luokseen, ei rikosta, ei pahaa.


Mutta missä on todellinen rikos, on se, jos asetat itsesi niin pitkälle prioriteettilistallasi, että menetät itsesi prosessissa. Mikä ajaa tämän päätöksen? Jos käännät ja taivutat omaa elämääsi kumppanisi elämään sopivaksi, toimit todennäköisesti pelätessään menettää hänet.


Suhteet, joissa yksi henkilö menettää itsensä luodakseen tai säilyttääkseen suhteen, epäonnistuvat väistämättä. Kun olet jollekin ylivoimainen, ei ole helppoa vetää asioita sisään ja viedä sitä hitaasti, mutta se on tärkeää. Jos etsit jotain, joka kestää pitkään, on todella parempi rakentaa perusta ja helpottaa tietäsi siihen. Flings on tarkoitettu nopeiksi ja nopeiksi; suhteet, joilla on suurempi mahdollisuus menestyä, eivät ole.


Kirjailija: Amanda Chatel. HAKU SULJETTU. Katso kaikki Muoti Beauty Julkkikset Style Beauty Boom. Katso kaikki terveyssuhteet itse. Katso kaikki Astrology Tech Food Travel. Uutiskirje Tietoja arkistosta DMCA Mainosehdot Tietosuoja Masthead Toimitukselliset standardit.





sähköposti sähköpostiin treffisivustot ru



Jos suutut tai loukkaat heidän tekstietikettiään, sinun pitäisi olla keskustelu. Jos mikään ei muutu keskustelun jälkeen, suhde ei ehkä ole hyvä asia kummallekaan teistä. Varmista, että tämä henkilö on luottamuksesi ja haavoittuvuuden arvoinen, ennen kuin lähdet kertomaan hänelle syvimmistä salaisuuksistasi, sanoi Tammer Malaty, lisensoitu ammatillinen neuvonantaja Malaty Therapysta Houstonissa.


Jos he osoittavat olevansa tuon pienen luottamuksen arvoisia, anna heille vähän enemmän ja niin edelleen ja niin edelleen. Ansaitset sen vähän kerrallaan. Tierno, psykoterapeutti Louisvillen ja Boulderin piirikunnassa Coloradossa. Logistisesti on järkevää muuttaa yhteen: Pääsääntöisesti saat jakaa kaikki laskusi puoliksi ja tulet kotiin suosikkihenkilösi luo pitkän päivän päätteeksi. Valitettavasti avoliittoon liukuminen voi maksaa sinulle: tutkimukset ovat osoittaneet lisääntyneen avioeron ja avioliiton tyytymättömyyden riskin pariskunnille, jotka muuttavat yhteen ennen kuin ovat sitoutuneet toisiinsa.


Rakkauden ja läheisyyden perustan rakentaminen vie aikaa. Päävalikko U. Uutiset U. Uutiset Maailman uutiset Liiketoimintaympäristö Terveys Koronavirus Sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Politiikka Joe Bidenin kongressin ekstremismi. Yhteisöt Queer Voices Women Black Voices Latino Voices Aasian äänet.


Erikoisprojektit Highline. HuffPostin henkilökohtaiset videohoroskoopit. Kumppaneidemme perintö elää lahjasi tasolla. Kansainvälinen Australia Brasilia Kanada España Ranska Ελλάδα Kreikka Intia Italia 日本 Japani 한국 Korea Québec U. Seuraa meitä. En pystynyt olemaan uskollinen itselleni niin kuin todella halusin olla. Kiirehdin asioihin myös muutaman miehen kanssa. Söin lounaan yhden herrasmiehen kanssa ja se meni hyvin.


Menimme taas ulos. Kolmannella treffeillä hän teki minulle illallisen luonaan ja myöhemmin samana iltana pyysi minua jäämään! Olin kuin mitä? En jäänyt, mutta mitä tein, oli se, että aloin vaarantaa itseni.


Halusin kumppanin. Kävimme vielä muutamalla treffeillä. Vastoin sisäistä ääntäni annoin hänen jäädä minun luokseni yhden yön. vihasin sitä. Puolivälissä yötä nousin ylös ja siirryin sohvalle. Hän tuli perässäni ja halusi minun takaisin sänkyyn hänen kanssaan.


Halusin heittää hänet ulos. Itsevarmempi nainen, josta aloin tulla eroni jälkeen, haihtui takaisin pelästyneeksi tytöksi, joka minulla on ollut. En voinut olla rohkea ja kertoa hänelle, että tämä eteni liian nopeasti.. liian aikaisin… ja minulla ei ollut vahvoja tunteita häntä kohtaan.


Aloin tuntea oloni tukehtuneeksi. Seksi oli täysin pois minusta… hän hikoili sen aikana runsaasti ja minusta se oli inhottavaa. Tämä oli vain kahden kuukauden suhde, mutta kaikki tekstit jne. tuntui siltä, ​​että tunsimme todella toisemme. Olin kotona pahan lumimyrskyn aikana ja huomasin, että hän soitti minulle jatkuvasti.


Jätin hänen puhelunsa huomiotta. Seuraavaksi tiesin, että hän koputti ovelleni pakasteateria kahdelle kädessään ja odotti jäävänsä kanssani, kunnes tiet raivattu. Halusin sulkea oven hänen kasvoiltaan, mutta päästin hänet sisään. Toinen yö toivoen, että olisin joko yksin tai lasteni kanssa.


Seuraavana päivänä päätin lopettaa sen. Ja tietenkään minulla ei ollut rohkeutta vain soittaa hänelle ja kertoa hänelle. Lähetin hänelle pitkän sähköpostin, miksi tämä ei toiminut minulle. Jos tapaisimme verkossa, voisimme erota verkossa.


Hän ei ottanut sitä hyvin. Hänkin oli pudonnut verkkotreffien nopeaan läheisyyteen. Itse asiassa kävin tämän läpi vielä kerran toisen miehen kanssa ennen kuin lopetin, enkä käynyt millään treffisivustolla vuoteen tai pidempään.


Keskityin lapsiini, työhöni, muutin mukavampaan asuntoon ja tunsin oloni paljon paremmaksi ensimmäisestä eropäivästäni. Kahdeksan kuukautta sitten julkaisin täysin uuden profiilin ja olin Ms. Olin kohtelias kaikille ja vastasin heille, mutta estin välittömästi kaikki, jotka mainitsivat seksin ensimmäisessä vuorovaikutuksessa. Tapasin ihanan miehen ja annoin suhteen mennä tähän tahtiin - Mr.

No comments:

Post a Comment