Tuesday, December 21, 2021

Setningseksempler for bekjente

Setningseksempler for bekjente



Det er vanskelig å gi en eksakt idé om denne ekstraordinære kirken til de som ikke har noe personlig bekjentskap med setningseksempler for bekjente. Men hans rykte i rettskretser var økende; han ble oppnevnt til medlem av komiteen for reform av straffeloven i ; og, setningseksempler for bekjente, samme år med et anbefalingsbrev fra Metternich i lommen, besøkte England og Frankrike, Holland og Belgia, stiftet bekjentskap med Thiers og Heine i Paris og vendte hjem med et enormt og dyrebart lager av praktisk informasjon, setningseksempler for bekjente. Tilfriskende rusavhengige som blir med på et treningsstudio eller som deltar i en idrett vil også endre omgangskretsen deres og gjøre noe positivt med tiden sin. Denne kategorien inkluderer kun informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner på nettstedet. Han ble venner med og søkte bekjentskap med bare de over ham i posisjon og som derfor kunne være til nytte for ham. Nicholas Rostov, med Denisov og hans nye bekjentskap Dolokhov, satt nesten ved midten av bordet. Han forble i stillingen, under Lord Crewe som Lord Morleys etterfølger, til ; og gjorde derfor sitt første offisielle bekjentskap med India under påvirkning av Lord Morleys reformer og Lord Crewes Durbar-endringer av





Lær engelsk raskere gjennom fullstendige setninger med "bekjent"



Ordbrukseksemplene ovenfor er samlet fra ulike kilder for å gjenspeile nåværende og historisk bruk. De representerer ikke meningene til YourDictionary.


Gino Setningseksempler for bekjente var en av de ledende malerne i den italienske futuristbevegelsen, som foreslo en radikal renovering av setningseksempler for bekjente aktivitet i tråd med dynamikken i moderne mekanisert liv. Luke aktiv 50 A. var en av de fire evangelistene. Siden det 2. århundre har han blitt sett på som forfatteren av det tredje evangelium og dets oppfølger, Apostlenes gjerninger. Logg på med Google Ordbok Synonymordbok Setninger Eksempler Kunnskap Grammatikk Biografi Forkortelser Referanse Utdanning Spansk Mer om oss Kontakt oss Forslagsboks Personvernerklæring Innstillinger for informasjonskapsler Vilkår for bruk © LoveToKnow Media.


Alle rettigheter forbeholdt. Word Finder 4 Pics 1 Word Answers Anagram Solver Scrabble Dictionary Unscramble Words with Friends Cheat. Hjem Setning Bekjente Bekjente setning eksempel bekjente. Han hadde mange bekjente, men få nære venner. Bekjentskaper var grunne og mange, men hvis en person hadde en sann venn i løpet av livet, ble de velsignet.


Striden som alle bekjente til de to filosofene hadde spådd kom snart, og ingen språk hadde uttrykk sterke nok for Rousseaus sinne. Ved et nytt besøk i gjorde han mange bekjentskaper blant det engelske aristokratiet og studerte den engelske grunnloven.


En av Pierres bekjente mens de snakket om været, spurte om han hadde hørt om Kuragins bortføring av Rostova som det ble snakket om i byen, og var det sant? Boris, kjølig så på Helenes blendende bare skuldre som dukket opp fra en mørk, gullbrodert gazekjole, snakket med henne om gamle bekjente og sluttet samtidig, uvitende om det selv og ubemerket av andre, aldri et øyeblikk å observere keiseren som var i samme rom.


Av hans tidligere ungkarsbekjente var mange ikke lenger i Petersburg. Folket kledde seg muntert, noen i forkledningen til de mytiske personene i suiten til Dionysos, og avla en runde med besøk til sine bekjente. Han hadde allerede omgitt seg med den karakteristiske Petrine-institusjonen «det glade selskap» eller «selskapet», som det vanligvis ble kalt, setningseksempler for bekjente, bestående av alle hans tallrike personlige venner og tilfeldige bekjente.


Alle disse hadde vært intime bekjente og korrespondenter av dikteren. De vanligste er for det meste europeiske bekjente. Blant Disraelis store bekjente var mange - Lyndhurst i spissen - hvis forventninger til fremtiden hans ble bekreftet av Wycombe-talene. Dette ble tilrettelagt av det kinesiske systemet for overføring av offentlige offiserer fra en provins i imperiet til en annen, og i de senere bevegelsene til misjonærene møtte de ofte en og en annen setningseksempler for bekjente deres gamle kjente i embetet, som var mer eller mindre velvillige.


En samling av Freds kvinnelige bekjente dro i helgen til Vegas, noe som la en demper på den sosiale timeplanen hans, så han brukte nedetiden lørdag og søndag på å planlegge valgstrategi. Vi gleder oss alle til å fornye bekjentskapene 18. juli i London. Etter verdenslekene reiste John og Marion til England og fornyet gamle bekjentskaper med en rekke BLDSA-venner i Yorkshire.


Mrs Thrale kunne aldri forstå partiskheten som alle hennes bekjente følte for ham, og faktisk ser det ut til at Johnson til tider har irritert ham. Dette fryktelige ordtaket uttrykte utvilsomt en hyppig stemning av Frederick; og han opptrådte noen ganger med stor hardhet, og så ut til å ta setningseksempler for bekjente ondsinnet glede ved å plage sine bekjente. Berg, tett sammenknappet i sin nye uniform, satt ved siden av sin kone og forklarte henne at man alltid kunne og burde bli kjent med folk over én, for først da får man tilfredsstillelse fra bekjente.


Alle Moskva-bemerkelsene, alle Rostovs bekjente var ved Razumovskis kapell, setningseksempler for bekjente, for, som om de ventet at noe skulle skje, hadde mange velstående familier som vanligvis forlot byen for å reise på landet ikke reist den sommeren. Han var alene i en fremmed by, uten bekjente. Omtrent samtidig mottok han brev fra prins Vasili og andre Petersburg-bekjente som snakket om sin kones gjeld. Etter å ha mottatt nattverd og salving døde han stille; og neste dag fylte en mengde bekjente som kom for å vise den avdøde sin siste ære, huset som Rostovs leide.


Han prøvde å unngå sine gamle bekjente med deres medfølelse og støtende tilbud om bistand; han unngikk all distraksjon og rekreasjon, og selv hjemme gjorde han ingenting annet enn å spille kort med moren, gå stille opp og ned i rommet og røyke den ene pipen etter den andre.


Deres levesett og bosted, deres bekjentskaper og bånd, Natasjas yrker, barnas oppvekst, ble alle valgt ikke bare med hensyn til Pierres uttrykte ønsker, men til det Natasha ut fra tankene han uttrykte i samtalen antok at hans ønsker var.


Dypt beklaget av en stor krets av sørgende venner og bekjente. Men hvis søket etter aleneforeldre har et romantisk fokus, ville det sannsynligvis vært best om barnet ditt ikke møtte alle dine nye bekjentskaper før du har hatt tid til å bli bedre kjent med dem, setningseksempler for bekjente.


Gift Insider samler de mest unike gaveideene fra butikker, magasiner og online for bekjente, venner og familiemedlemmer, slik at du ikke trenger å gå ut og finne dem selv.


Vanligvis finner de fleste par sine Orlando-limousiner ved å be om henvisninger fra nylig gifte venner, familie eller bekjente. Hvis du har venner, familie eller bekjente som nylig har giftet seg, kan du starte søket etter en limousinutleie i Houston ved å be om henvisninger. Et par vil utveksle bryllupsløftene sine foran dusinvis eller hundrevis av familiemedlemmer, venner og bekjente, hvorav noen i utgangspunktet kan være fremmede setningseksempler for bekjente familiene kommer sammen for første gang.


Det er hensiktsmessig å sende kunngjøringer til personer som ikke er invitert til bryllupet, for eksempel svært fjerne slektninger eller tilfeldige bekjente. Andre relasjoner: Bestevenner og andre veldig nære venner vil også få spesiell oppmerksomhet ovenfor bekjentesetningseksempler for bekjente, medarbeidere eller andre enkeltpersoner. Mens nær familie og venner ofte gis mer enn dollar, er den vanligste gaven til bekjente og tilfeldige venner 50 dollar.


Tilfriskende rusavhengige som blir med på et treningsstudio eller som deltar i en idrett vil også endre omgangskretsen deres og gjøre noe positivt med tiden sin, setningseksempler for bekjente.


Politiet har utstedt en landsomfattende Amber Alert for gutten og skal etter sigende avhøre bekjente av Balfour i håp om å finne og returnere gutten trygt til moren. I de tidlige årene fikk Jennifer Gray så mye omtalt nesejobb som endret utseendet hennes så drastisk at selv hennes bekjente angivelig hadde problemer med å gjenkjenne henne. Bekjente var store aktører i uønskede nettoppfordringer, som inkluderte trakassering; 14 prosent var fra venner uten nett, sammenlignet med 3 prosent rapporterte i En av de største endringene i rapporten var økningen i trakassering på nett fra bekjente utenfor nettet, setningseksempler for bekjente.


Spør rundt for å se om noen av dine venner eller bekjente vet om en lege som er stolt setningseksempler for bekjente eller henne selv på evnen til å velge riktig kontaktlinse for hvert sett med øyne på så kort tid som mulig. De fleste tilfeller av ondsinnet forgiftning angår familiemedlemmer eller bekjente av offeret, men antallet tilsiktede tilfeldige forgiftninger av allmennheten har økt på slutten av og tidlig på.


Overgriperne kan være foreldre eller andre familiemedlemmer, vaktmestere som lærere og barnevakter, bekjente inkludert andre barn og i sjeldne tilfeller fremmede.


Mens medlemmer av klikkene er nære venner, er medlemmer av mengden utenfor en klikk tilfeldige bekjente. Kvinner kan bli sjalu på vennene sine eller andre kvinnelige bekjente med tykkere hår. Begynn å tilby rengjøringstjenester til venner og bekjente når barna dine er på skolen, og bygg arbeidsplanen din rundt familielivet ditt.


Spør folk i din omgangskrets, venner og kolleger om navnene på anerkjente långivere, og utfør deretter din egen undersøkelse for å finne ut om organisasjonen er VA-godkjent. Be dine venner og forretningsbekjente anbefale et husettersynsfirma de allerede har brukt med gode resultater. Snakke med venner, setningseksempler for bekjente, slektninger, naboer og bekjente for å se om de ville være det setningseksempler for bekjente når du kjøper stearinlys.


Mer generiske kort sendt i massevis til kunder, bekjente og lignende er helt passende. Skrev til familie, venner eller bekjente. Dette er folk som prøver å sette opp venner, slektninger og bekjente med setningseksempler for bekjente ideell partner. Legger ut en annonse setningseksempler for bekjente enhver online datingside betyr at du kan bli gjenkjent av bekjente eller kolleger.


Ideelt sett kan du bestille reisen hos et anerkjent reisebyrå eller spørre bekjente om henvisninger. Hvis du har en favorittdestinasjon i tankene, ring dem og se om de har noen spesialtilbud for single. Dette er spesielt viktig med interaksjoner mellom fremmede eller nye bekjentskaper. Ofte i latinamerikansk kultur er klemmer og annen tilfeldig berøring vanlig blant bekjente og ikke et seksuelt fremskritt, setningseksempler for bekjente.


Du kan enkelt søke etter bestemte personer hvis du vil legge til virkelige bekjentskaper til vennelisten din. En annen måte å finne nye bekjentskaper og potensielle dater på er å bla gjennom vennelistene til personer du allerede kjenner.


De kan være venner, familie eller bare bekjente. Brukere kan også få nye venner ved å møte felles venner av andre bekjente og dermed utvide nettverkene deres. E-postkort kommer i et ekstremt bredt utvalg av stiler, design og meldinger som passer for alle fra tilfeldige venner og bekjente til intimt romantiske par. Samtale setningseksempler for bekjente for sjenerte mennesker kan hjelpe deg å chatte med nye bekjente, kollegaer, klassekamerater og den potensielle spesielle personen som du kanskje har ønsket å snakke med en stund.


Selve forlovelsesfesten er ikke engang strengt tatt nødvendig, selv om det kan være en morsom måte å kunngjøre forlovelsen på eller dele nyhetene med en bred bekjentskapskrets. Hvis du er klar til å stille spørsmålet, men ikke er sikker på hvordan du vil gjøre det, kan det hende du sier "gi meg forslag til engasjement" til forskjellige venner og bekjente.


E-postkunngjøringene kan gå til vennene og setningseksempler for bekjente som paret snakker med på nett hele tiden. Aviskunngjøringen når ut til et bredere publikum og kan informere personer som ikke er på e-postlisten for engasjementkunngjøringskort, for eksempel bekjente og forretningsforbindelser, setningseksempler for bekjente, om en forlovelse, setningseksempler for bekjente.


Siden avisene når ut til et større publikum, mottar venner, slektninger og bekjente forlovelsesnyhetene.


Datingsider er populære fordi de er en måte for folk å utvide sin bekjentskapskrets. I stedet for å knote med dusinvis av bekjente vil de heller tilbringe kvalitetstid med noen få gode venner.


Barn elsker å fremføre praktiske vitser på venner, foreldre, lærere og andre bekjente. Det kan også være lurt å unngå å sende Devilish gratis e-kort til fremmede eller de som er bekjente - du har større risiko for å bli fornærmet. Showet setter også søkelyset på vennene hennes og bekjente i den fiktive byen Virginia hvor de alle bor, setningseksempler for bekjente.


Intestinal gjærvekst er på vei oppover, og du har kanskje hørt om venner eller bekjente som drar nytte av en gjærdrepende diett. I tillegg til å stole på venner og bekjente for tips, bør du kanskje også vurdere å delta på offentlige forelesninger om helse, trening og velvære. Hylle-BH-er er som tilfeldige bekjentskaper - fine å ha, men de kommer ikke til å tilby suveren støtte når du trenger det mest.


Når du oppretter en konto hos Evite. com, holder den ikke bare styr på alle invitasjonene du sender ut, men også de du mottar fra dine venner og bekjente, setningseksempler for bekjente. Isbrytere er spesielt viktige på en innflyttingsfest hvor gjestene inkluderer både gamle kjente og nye naboer. En del av seriens sjarm er det sære personalet på Charm City - hvorav de fleste er personlige venner og bekjente av Duff Goldman - som sørger for et sært arbeidsmiljø som ofte gir nok underholdning i seg selv.


Selv om venner, familie og generelle bekjente kan komme med rikelig med hjemmemedisiner for bistikket ditt, kan du være trygg på at du ikke trenger å gjøre noe fancy eller ekstraordinært for å finne lindring. Med vennelister på Facebook som er flere hundre lange, er dette sikkert ikke alle setningseksempler for bekjente, men flere bekjente eller venner av venner. Amatørbloggen er et sted du kan setningseksempler for bekjente et nettverk av nettkjenninger.


Du skjønner aldri hvor mange mennesker du har før du søker etter alle du kjenner og ender opp med å finne mange bekjente du har glemt. MySpace er et nettsamfunn hvor du kan samhandle med venner nær og fjern, og møte nye venner og bekjente.


Selv om det ikke er så kraftig et sosialt nettverksverktøy som det pleide å være, bruker mange fortsatt MySpace for å finne nye venner og bekjente. Å starte en blogg lar deg få kontakt med folk utenfor din vanlige bekjentskapskrets.


Hvis den besøkende trodde at en av vertinnenes bekjente ville vise seg å være fordelaktig for henne selv eller mannen hennes, ville hun be om en introduksjon. Finn ut hva du trenger på en liste over sosiale nettverkssider – nye venner i ditt område, støtte fra folk som opplever noe lignende som du sliter med, eller gjenforenes med setningseksempler for bekjente bekjente og venner.


Det som ga ham kraften hans og sikret ham så dypt respekten og ærbødigheten til hans elever og bekjente, var hele hans livs intenst religiøse karakter.





gratis datingsider ukrainsk



Striden som alle bekjente til de to filosofene hadde spådd kom snart, og ingen språk hadde uttrykk sterke nok for Rousseaus sinne.


Ved et nytt besøk i gjorde han mange bekjentskaper blant det engelske aristokratiet og studerte den engelske grunnloven. En av Pierres bekjente spurte, mens de snakket om været, om han hadde hørt om Kuragins bortføring av Rostova som det ble snakket om i byen, og var det sant?


Boris, kjølig så på Helenes blendende bare skuldre som dukket opp fra en mørk, gullbrodert gazekjole, snakket med henne om gamle bekjente og sluttet samtidig, uvitende om det selv og ubemerket av andre, aldri et øyeblikk å observere keiseren som var i samme rom. Av hans tidligere ungkarsbekjente var mange ikke lenger i Petersburg. Folket kledde seg muntert, noen i forkledningen til de mytiske personene i suiten til Dionysos, og avla en runde med besøk til sine bekjente.


Han hadde allerede omgitt seg med den karakteristiske Petrine-institusjonen "det glade selskap" eller "selskapet", som det vanligvis ble kalt, bestående av alle hans tallrike personlige venner og tilfeldige bekjente.


Alle disse hadde vært intime bekjente og korrespondenter av dikteren. De vanligste er for det meste europeiske bekjente. Blant Disraelis store bekjente var mange - Lyndhurst i spissen - hvis forventninger til fremtiden hans ble bekreftet av Wycombe-talene. Dette ble tilrettelagt av det kinesiske systemet med overføring av offentlige offiserer fra en provins i imperiet til en annen, og i de senere bevegelsene til misjonærene møtte de ofte en og annen av sine gamle bekjente i embetet, som var mer eller mindre velvillige.


En samling av Freds kvinnelige bekjente dro i helgen til Vegas, noe som la en demper på den sosiale timeplanen hans, så han brukte nedetiden lørdag og søndag på å planlegge valgstrategi. Vi gleder oss alle til å fornye bekjentskapene 18. juli i London. Etter verdenslekene reiste John og Marion til England og fornyet gamle bekjentskaper med en rekke BLDSA-venner i Yorkshire. Mrs Thrale kunne aldri forstå partiskheten som alle hennes bekjente følte for ham, og faktisk ser det ut til at Johnson til tider har irritert ham.


Dette fryktelige ordtaket uttrykte utvilsomt en hyppig stemning av Frederick; og han opptrådte noen ganger med stor hardhet, og så ut til å ha en ondsinnet glede i å plage sine bekjente. Berg, tett sammenknappet i sin nye uniform, satt ved siden av sin kone og forklarte henne at man alltid kunne og burde bli kjent med folk over én, for først da får man tilfredsstillelse fra bekjente.


Alle Moskva-bemerkelsesverdighetene, alle Rostov-bekjente, var ved Razumovskis' kapell, for, som om de ventet at noe skulle skje, hadde mange velstående familier som vanligvis forlot byen for sine landsteder ikke dratt bort den sommeren. Han var alene i en fremmed by, uten bekjente. Omtrent samtidig mottok han brev fra prins Vasili og andre Petersburg-bekjente som snakket om sin kones gjeld.


Etter å ha mottatt nattverd og salving døde han stille; og neste dag fylte en mengde bekjente som kom for å vise den avdøde sin siste ære, huset som Rostovs leide.


Han prøvde å unngå sine gamle bekjente med deres medfølelse og støtende tilbud om bistand; han unngikk all distraksjon og rekreasjon, og selv hjemme gjorde han ingenting annet enn å spille kort med moren, gå stille opp og ned i rommet og røyke den ene pipen etter den andre.


Deres levesett og bosted, deres bekjentskaper og bånd, Natasjas yrker, barnas oppvekst, ble alle valgt ikke bare med hensyn til Pierres uttrykte ønsker, men til det Natasha ut fra tankene han uttrykte i samtalen antok at hans ønsker var.


Dypt beklaget av en stor krets av sørgende venner og bekjente. Men hvis søket etter aleneforeldre har et romantisk fokus, ville det sannsynligvis vært best om barnet ditt ikke møtte alle dine nye bekjentskaper før du har hatt tid til å bli bedre kjent med dem.


Gift Insider samler de mest unike gaveideene fra butikker, magasiner og online for bekjente, venner og familiemedlemmer, slik at du ikke trenger å gå ut og finne dem selv.


Vanligvis finner de fleste par sine Orlando-limousiner ved å be om henvisninger fra nylig gifte venner, familie eller bekjente. Hvis du har venner, familie eller bekjente som nylig har giftet seg, kan du starte søket etter en limousinutleie i Houston ved å be om henvisninger. Et par vil utveksle bryllupsløftene sine foran dusinvis eller hundrevis av familiemedlemmer, venner og bekjente, hvorav noen i utgangspunktet kan være fremmede når familiene kommer sammen for første gang.


Det er hensiktsmessig å sende kunngjøringer til personer som ikke er invitert til bryllupet, for eksempel svært fjerne slektninger eller tilfeldige bekjente. Andre relasjoner: Bestevenner og andre veldig nære venner vil også få spesiell oppmerksomhet ovenfor bekjente, kollegaer eller andre enkeltpersoner. Mens nær familie og venner ofte gis mer enn dollar, er den vanligste gaven til bekjente og tilfeldige venner 50 dollar.


Tilfriskende rusavhengige som blir med på et treningsstudio eller som deltar i en idrett vil også endre omgangskretsen deres og gjøre noe positivt med tiden sin. Politiet har utstedt en landsomfattende Amber Alert for gutten og skal etter sigende avhøre bekjente av Balfour i håp om å finne og returnere gutten trygt til moren. I de tidlige årene fikk Jennifer Gray så mye omtalt nesejobb som endret utseendet hennes så drastisk at selv hennes bekjente angivelig hadde problemer med å gjenkjenne henne.


Bekjente var store aktører i uønskede nettoppfordringer, som inkluderte trakassering; 14 prosent var fra venner uten nett, sammenlignet med 3 prosent rapporterte i En av de største endringene i rapporten var økningen i trakassering på nett fra bekjente utenfor nettet. Spør rundt for å se om noen av dine venner eller bekjente vet om en lege som er stolt av evnen til å velge riktig kontaktlinse for hvert sett med øyne på så kort tid som mulig.


De fleste tilfeller av ondsinnet forgiftning angår familiemedlemmer eller bekjente av offeret, men antallet tilsiktede tilfeldige forgiftninger av allmennheten har økt på slutten av og tidlig på. Overgriperne kan være foreldre eller andre familiemedlemmer, vaktmestere som lærere og barnevakter, bekjente inkludert andre barn, og i sjeldne tilfeller fremmede.


Mens medlemmer av klikkene er nære venner, er medlemmer av mengden utenfor en klikk tilfeldige bekjente. Kvinner kan bli sjalu på vennene sine eller andre kvinnelige bekjente med tykkere hår.


Begynn å tilby rengjøringstjenester til venner og bekjente når barna dine er på skolen, og bygg arbeidsplanen din rundt familielivet ditt.


Spør folk i bekjentskapskretsen din, venner og kolleger om navnene på anerkjente långivere, og utfør deretter din egen undersøkelse for å finne ut om organisasjonen er VA-godkjent.


Be dine venner og forretningsbekjente anbefale et husettersynsfirma de allerede har brukt med gode resultater. Snakk med venner, slektninger, naboer og bekjente for å se om de er interessert i å kjøpe lysene dine. Mer generiske kort sendt i massevis til kunder, bekjente og lignende er helt passende. Skrev til familie, venner eller bekjente. Dette er mennesker som prøver å sette opp venner, slektninger og bekjente med sin ideelle partner.


Å legge ut en annonse på en hvilken som helst online datingside betyr at du kan bli gjenkjent av bekjente eller kolleger. Ideelt sett kan du bestille reisen hos et anerkjent reisebyrå eller spørre bekjente om henvisninger. Hvis du har en favorittdestinasjon i tankene, ring dem og se om de har noen spesialtilbud for single.


Dette er spesielt viktig med interaksjoner mellom fremmede eller nye bekjentskaper. Ofte i latinamerikansk kultur er klemmer og annen tilfeldig berøring vanlig blant bekjente og ikke et seksuelt fremskritt. Du kan enkelt søke etter bestemte personer hvis du vil legge til virkelige bekjentskaper til vennelisten din. En annen måte å finne nye bekjentskaper og potensielle dater på er å bla gjennom vennelistene til personer du allerede kjenner.


De kan være venner, familie eller bare bekjente. Brukere kan også få nye venner ved å møte felles venner av andre bekjente, og dermed utvide nettverkene deres. E-postkort kommer i et ekstremt bredt utvalg av stiler, design og meldinger som passer for alle fra tilfeldige venner og bekjente til intimt romantiske par.


Samtalestartere for sjenerte mennesker kan hjelpe deg å chatte med nye bekjentskaper, kolleger, klassekamerater og den potensielle spesielle personen du kanskje har ønsket å snakke med en stund. Selve forlovelsesfesten er ikke engang strengt tatt nødvendig, selv om det kan være en morsom måte å kunngjøre forlovelsen på eller dele nyhetene med en bred bekjentskapskrets. Hvis du er klar til å stille spørsmålet, men ikke er sikker på hvordan du vil gjøre det, kan det hende du sier "gi meg forslag til engasjement" til forskjellige venner og bekjente.


E-postkunngjøringene kan gå til venner og bekjente som paret snakker med på nettet hele tiden. Aviskunngjøringen når et bredere publikum og kan informere personer som ikke er på e-postlisten for engasjementkunngjøringskortet, for eksempel bekjente og forretningsforbindelser, om et engasjement.


Siden avisene når ut til et større publikum, mottar venner, slektninger og bekjente forlovelsesnyhetene. Datingsider er populære fordi de er en måte for folk å utvide sin bekjentskapskrets. I stedet for å knote med dusinvis av bekjente, vil de heller bruke kvalitetstid med noen få gode venner.


Barn elsker å fremføre praktiske vitser på venner, foreldre, lærere og andre bekjente. Det kan også være lurt å unngå å sende Devilish gratis e-kort til fremmede eller de som er bekjente - du har større risiko for å bli fornærmet. Showet setter også søkelyset på vennene hennes og bekjente i den fiktive byen Virginia hvor de alle bor.


Intestinal gjærvekst er på vei oppover, og du har kanskje hørt om venner eller bekjente som drar nytte av en gjærdrepende diett. I tillegg til å stole på venner og bekjente for tips, bør du kanskje også vurdere å delta på offentlige forelesninger om helse, trening og velvære.


Hylle-BH-er er som tilfeldige bekjentskaper - fine å ha, men de kommer ikke til å tilby suveren støtte når du trenger det mest. Når du oppretter en konto hos Evite. com, holder den ikke bare styr på alle invitasjonene du sender ut, men også de du mottar fra dine venner og bekjente. Isbrytere er spesielt viktige på en innflyttingsfest hvor gjestene inkluderer både gamle kjente og nye naboer. En del av seriens sjarm er det sære personalet på Charm City - hvorav de fleste er personlige venner og bekjente av Duff Goldman - som sørger for et sært arbeidsmiljø som ofte gir nok underholdning i seg selv.


Selv om venner, familie og generelle bekjente kan komme med rikelig med hjemmemedisiner for bistikket ditt, kan du være trygg på at du ikke trenger å gjøre noe fancy eller ekstraordinært for å finne lindring. Han mestret dem grundig, ble et minutt kjent med hver eneste detalj av soldatens liv, lærte den nøyaktige mengden mat som kreves for hver munn, den nøyaktige vekten som kunne bæres, avstandene som kunne krysses uten utmattelse, hele forholdene kort sagt som styrer den militære aktiviteten til mennesker og dyr.


Hans ufullkomne bekjentskap med fransk følelse ble påfallende bevist i forsendelsen som han sendte hjem da han fikk vite om Napoleons flukt fra Elba. Han fikk den utdannelsen som vanligvis ble gitt til unge russere av god familie på den tiden - en snert av mange fag, og et godt praktisk bekjentskap med de viktigste moderne europeiske språkene. Datoene for Mores tidlige liv er usikre, og vi kan bare si at det er mulig at bekjentskapet med Erasmus kan ha startet under Erasmus sitt første besøk i England i Hvis vi må innrømme riktigheten av datoen for Ep.


Fra drømmer om geistlig sølibat ble han vekket av å bli kjent med familien til John Colt fra New Hall, i Essex. Dette kontoret ga han fra seg i , og reiste i Danmark og Sverige, hvor han studerte metodene for å arbeide gruvene, og ble kjent med Linné i Upsala. I publiserte han et bind med prekener, som fikk ham til å bli kjent med Lord Shelburne, en begivenhet som hadde stor innflytelse på å heve hans rykte og bestemme karakteren av hans påfølgende sysler.


Snart gikk han inn i et kloster ved Comosjøen, og før han hadde blitt innsatt i det store benediktinerhuset Monte Cassino, hvor han ble kjent med Karl den Store. I grev besøkte Zinzendorf Jena, og Spangenberg ble kjent med ham; i besøkte han den moraviske kolonien ved Herrnhut. Fra korstogenes alder forbedret armenerne i Kilikia, hvis patriark satt ved Sis, sitt bekjentskap med Roma; og mer enn én av deres patriarker adopterte den romerske troen, i det minste i ord.


Motley erkjenner sin gjeld til Groen's Archives i forordet til hans Rise of the Dutch Republic, på et tidspunkt da den amerikanske historikeren ennå ikke hadde gjort kjent med kong Williams arkivar, og bar også ettertrykkelig vitnesbyrd om Groens verdi som historieforfatter i korrespondansen publisert etter hans død.


Etter et år med å tilegne seg språket og bli kjent med de ledende mennene i Frankrike, vendte Grotius hjem. Carlyle og Edward Irving var lærere i byen, hvor Irving tilbrakte syv år, og hvor han ble kjent med damen han etterpå giftet seg med.


Vi gir nedenfor det som ser ut til å være det mest tilfredsstillende basert i stor grad på personlig bekjentskap med de fleste deler av sortimentet, med tanke på, som i tilfellet med grensene til kjeden, kun dens topografiske aspekt, slik den eksisterer i dag dag, mens det overlater til geologer, botanikere og zoologer å utarbeide spesielle inndelinger som kreves av disse forskjellige vitenskapene.


Berthollet og noen kunstnere for å motta bildene og statuene som ble innkrevd fra flere italienske byer, og gjorde der bekjentskap med general Bonaparte.


Han hadde allerede i Roma blitt kjent med Lord Elcho og John Murray fra Broughton; i Paris hadde han sett mange tilhengere av Stuart-saken; han var klar over at jakobittene i alle europeiske domstoler var representert i alvorlige intriger; og han hadde nå tatt en betydelig del i korrespondanse og annet faktisk arbeid knyttet til fremme av sine egne og sin fars interesser. Wohler hadde blitt kjent med Liebig, hans yngre tre år gamle, i , og de to mennene forble nære venner og allierte resten av livet.


Utdanningen hans ble videreført ved Dundee, hvor han ble kjent med John Blair. Hans bekjentskap med Cicero er tydelig bevist av den formen han kastet noen av de viktigste av spekulasjonene sine i. Disse essayene Butler, som han hadde sendt en kopi av sin avhandling til, men som han ikke hadde klart å bli personlig kjent med, ble varmt berømmet. Sammen med dem besøkte han Berlin, stiftet bekjentskap med Mirabeau der og ble medlem av Berlin Academy Royal. Det sies at hun hadde en datter, oppkalt etter bestemoren Cleis, og hun hadde et personlig bekjentskap med Alcaeus.


Under disse Wanderjahre ble han kjent med dikterne Gellert og Jacobi, den lærde Jean-Jacques Barthelemy, hertugen de Choiseul og Gottfried Achenwall, statistikeren. I hvilken periode han kom til Italia er ikke sikkert; ifølge noen beretninger ble han innkalt til Venezia i ferd med å fungere som amanuensis for Francesco Barbaro, som ser ut til å ha allerede blitt kjent med ham; ifølge andre besøkte han ikke Italia før konsilet i Firenze. Men det hendte at Hobbes hadde latt en fransk bekjent få en privat oversettelse av svaret hans laget av en ung engelskmann, som i all hemmelighet tok en kopi av originalen for seg selv ; og nå var det denne navnløse purloneren som i , da Hobbes var blitt berømt og fryktet, ga den til verden av egen drift, med et ekstravagant rosende brev til leseren foran.


Bekjentskapet til mange kriminelle som han gjorde i fengselet vendte han til konto etter løslatelsen ved å opprette som mottaker av tyvegods. Dessuten hadde han takt og et grundig bekjentskap med husets former. Rammen for begge er en fortelling som påstår å være skrevet av Klemens av Roma til den hellige Jakob, Herrens bror, som i begynnelsen beskriver hans egen omvendelse og omstendighetene rundt hans første bekjentskap med den hellige Peter, og deretter en lang rekke hendelser som fulgte med den hellige Peter. Peters diskurser og disputaser, som førte til en romantisk anerkjennelse av Clements far, mor og to brødre, som han hadde vært skilt fra siden barndommen.


Mill hadde et grundig kjennskap til gresk og latinsk litteratur, generell historie, politisk, mental og moralsk filosofi. Hans meninger gjennomgikk en endring i retning av teisme, påvirket, sier han, av hans bekjentskap med Coleridge. Så lenge vi imidlertid ikke har nærmere bekjentskap med arabisk jødedom og kristendom, må vi alltid regne med muligheten for at mange av disse feilene skyldtes tilhengere av disse religionene som var hans autoriteter, eller var en naiv gjengivelse av versjoner som allerede var utbredt. akseptert av hans samtidige.


Fra skolen i Rottweil, på Neckar, gikk han til universitetet i Basel, og ble en god klassiker. Fra fikk han skolemesterstillinger i Basel, hvor han giftet seg, og ble kjent med Erasmus og Holbein, maleren.


Han ble kjent med pater Petau, far Sirmond og brødrene Dupuy, som vendte oppmerksomheten mot middelalderstudier. Mill hadde gjort Carlyles bekjentskap i det forrige besøket i London, og hadde korrespondert med ham. Hovedattraksjonen for Schiller var imidlertid Frau von Kalb som han hadde vært lidenskapelig forelsket i i Mannheim; men ikke lenge etterpå ble han kjent i Rudolstadt med familien von Lengefeld, hvis yngre datter senere ble hans kone.


Dette er selvfølgelig hva vi bør forvente, at større bekjentskap gir de kristne kronikørene mer kunnskap om deres fiende. I besøkte han Sveits på nytt; og etter å ha giftet seg, reiste han året etter til Holland, hvor han ble kjent med Johannes Cocceius. Hans bestefar, forteller han oss, bodde på Betel, nær Gaza, og ble kristen, sannsynligvis under Constantius, gjennom påvirkning fra Hilarion, som mirakuløst hadde helbredet en bekjent av bestefaren, en Alaphion.


I sin generelle lære løfter Chrysostomos det asketiske elementet i religionen, og i sine prekener innprenter han behovet for personlig bekjentskap med Skriften, og fordømmer uvitenhet om dem som kilden til all kjetteri. Mens han var der Cousin ble først kjent, men et mer intimt forhold stammer fra Berlin. På den andre av disse reisene besøkte han Friederike i Sesenheim, så Lili, som hadde giftet seg og bosatt seg i Strassburg, og ble personlig kjent med Lavater i Zürich.


I mellomtiden gikk han gjennom de dype åndelige opplevelsene som er karakteristiske for puritanismen, og ble kjent blant lederne av det puritanske partiet. Homers beskrivelse av skjoldet til Akilles, laget av bronse, beriket med bånd av figurrelieffer i gull, sølv og tinn, kan neppe ha blitt skrevet av en mann som ikke hadde noe personlig bekjentskap med arbeider i metall av en svært forseggjort art.


Det var ikke før han ble kjent med den kantianske filosofien, som skulle danne grunnlaget for hans livsverk, og så tidlig som han publiserte Versuch fiber die Transcendentalphilosophie, der han formulerer sine innvendinger mot systemet. Men avvisningen viste at det var ønskelig i både den britiske regjeringens og Afghanistans interesse at det skulle gjøres en mulighet for å gjøre det mulig for amir å ha personlig bekjentskap med de høyeste indiske myndighetene.


I de påfølgende årene foretok Thorbecke en forsknings- og studiereise i Tyskland, og bodde ved de fleste av hennes berømte universiteter og gjorde kjent med sine mest kjente samtidige i fedrelandet.


Han hadde som skolemester en engelskmann som holdt seg til tradisjonene i engelske skoler, slik at han før han begynte på Harvard College hadde et mer fortrolig bekjentskap med latinske vers enn de fleste av sine medmennesker - en fortrolighet som viste seg senere i hans falske pedantiske akkompagnement til The Biglow Papers og hans makaroniske poesi. Han tilbrakte tiden sin hovedsakelig i Tyskland, besøkte Italia og økte bekjentskapet med fransk, tysk, italiensk og spansk. Han skrev også en rekke essays, som "Min hagebekjent", "Et godt ord for vinteren", "Om en viss nedlatenhet hos utlendinger", som var inngrep i natur- og samfunnsfeltet.


Han hadde blitt oppdratt i de strengeste prinsippene for den evangeliske skolen, men på Rugby ble han under påvirkning av Arnold og Tait, og hans bekjentskap med Maurice og Kingsley ga til slutt meningene hans en retning mot liberalisme.


At han hadde et kompetent bekjentskap med gresk kommer til uttrykk fra hans oversettelser av Areopagitten Dionysius og av Maximus, fra måten han omtaler Aristoteles på, og fra hans tydelige kjennskap til neoplatonistiske forfattere og fedrene til den tidlige kirken. De tilbys tilsynelatende i stedet for Aristoteles, en bekjent med hvis distinksjoner de tydelig antar.


Faren hans, som hadde tjent en stor formue som oppfinner og innehaver av «Morisons piller», slo seg ned i Paris til sin død i , og Cotter Morison skaffet seg dermed ikke bare et bekjentskap med det franske språket, men en dyp sympati med Frankrike og fransk. institusjoner.


Han ble også kjent med de ledende engelske positivistene, hvis meninger han ble en ivrig konvertitt. Det er umulig å lese talene til Vergniaud uten å være overbevist om soliditeten i utdannelsen hans, og spesielt om det brede spekteret av hans kunnskap om klassikerne, og om hans bekjentskap - kjent og sympatisk - med antikkens filosofi og historie.


Slik fremgang indikeres lettere av endringer i symbolene blant et folk hvis bekjentskap med kunsten ikke er langvarig eller veldig kjent.


Krauss, som melder at han ikke fikk ha de tyske troppene på stedet mer enn 48 timer før de skulle angripe, hevder at denne "overdrevne sparingen" av troppene fungerte dårlig, for de led av utilstrekkelig kjennskap til terrenget.


Hvorvidt et mer intimt bekjentskap med oppførselen og skikkene til de frekke stammene som hittil har holdt seg relativt fri fra hinduistiske påvirkninger, kan kaste lys over dette spørsmålet, gjenstår å se. Ufullkommen bekjentskap med forfattere som de studerte i latinske oversettelser laget av jøder fra arabiske kommentarer til greske tekster, sammen med nesten total uvitenhet om naturlover, dømte dem til sterilitet.


Hans kjennskap til litteraturen var bred, hans egen stil klar og avgjørende. Han ble kjent med den spanske reformatoren Juan de Valdes i Roma, og ble kjent med ham som teolog i Napoli, og ble spesielt tiltrukket av ham gjennom takknemligheten uttrykt av Bernardino Ochino, og gjennom deres gjensidige vennskap med Lady Julia Gonzaga, hvis åndelig rådgiver ble han etter Valdes død. Lawrence hadde tjenestegjort med Fairfax i Cartagena, og hadde stiftet bekjentskap med admiral Edward Vernon, som Mount Vernon ble oppkalt fra.


Dagbøkene hans viser en svært metodisk oppførsel, sjenerøs overbærenhet til jakt, relativt lite lesing og et bredt kjennskap til de ledende mennene i koloniene, men ingen markerte indikasjoner på hva som vanligvis anses for å være "storhet". Utdannet ved jesuittseminaret i Kalksburg og ved universitetene i Wien og Pesth, fullførte en lang utenlandsturné pensum, og i Paris ble han kjent med Montalembert, en slektning, hvis innflytelse på den unge Apponyi var permanent.


De barbariske inntrengerne, selv om de var vant til bidrag til høvdingene sine og til betaling av varer som hyllest eller som straff, hadde ingen kjennskap til arbeidet med et vanlig skattesystem.


Til slutt er det mange som, ettersom de er kompetente i en annen gren av vitenskapen, men som har liten kjennskap til det vitenskapelige studium av menneskelig kultur, er tilbøyelige til å forklare primitive ideer og institusjoner utenfra, nemlig ved referanse til ulike ytre forhold i mentallivet. av folkeslag, som rase, klima, matforsyning og så videre.


Men hovedevangelisten slik Schopenhauer stilte sine litterære tilhengere som forskjellig fra apostlene som ikke publiserte, var Frauenstadt, som gjorde sitt personlige bekjentskap i sitt indre brudd med jødisk ortodoksi datert uten tvil lenger tilbake - fra hans bekjentskap med de filosofiske teologene og kommentatorene av middelalderen; men disse nye interessene kom sammen til å fremmedgjøre ham enda mer fra synagogens tradisjoner.


Han var også glad i å tegne som en fornøyelse i fritiden; og Colerus hadde sett en skissebok full av slike tegninger som representerte personer av Spinozas bekjente, en av dem var en likhet med ham selv i Masaniellos karakter.


Følgelig må det tillates full vekt til de interne bevisene som Sigwart, Avernarius og andre har fremført for å bevise Spinozas kjennskap til Brunos skrifter. Fra ham mottok Spinoza en melding med pass fra den franske sjefen, som ønsket å bli kjent med ham og lovet ham en pensjon fra den franske kongen til den lette prisen av en dedikasjon til hans majestet.


I planleggingen ser han ut til å ha brukt sitt bekjentskap med "Ordonnances" av Genevan Church under Calvin, og med "Forma" for den tyske kirken i London under John. Chevalier de Mere, en mann med litterær utmerkelse, som hadde gjort henne kjent hos Mme de Neuillants, oppdaget hennes pengeløse tilstand og introduserte sin "unge indianer", som han kalte henne, for Scarron, den berømte vidd og tegneserieforfatter, ved hvis hus hele datidens litterære samfunn samlet seg.


Enda mindre gjør bekjentskapet med romersk rettsvitenskap i iii. Et populært bekjentskap med de enestående trekkene ved romersk lov ble vidt spredt på denne tiden i Lilleasia. Ctesias q. besitter en mer nøyaktig kjennskap til persiske synspunkter og institusjoner enn Herodot; og der han behandler saker som kom under hans egen erkjennelse, gir han mye nyttig informasjon.


Han besøkte Arabia, Egypt, Syria, Palestina, Tunis og Sør-Spania, og hadde inngående kjennskap til og personlig kjennskap til ikke bare litteraturen, men livet i Østen.


Luther, som hadde et personlig bekjentskap med Eck, sendte ham i kopier av hans berømte 95 teser. I Bristol dannet Coleridge bekjentskapet til Joseph Cottle, bokhandleren, som tilbød ham tretti guineas for et bind med dikt. I oktober giftet Coleridge seg med Sarah Fricker, og tok bolig i Clevedon på Bristol Channel.


Fire av de nominerte medlemmene er valgt på grunnlag hovedsakelig av deres grundige kjennskap til "de rimelige ønsker og ønsker" til de fargede rasene i Sør-Afrika. Videre gjennom pastoralene, og spesielt i I Tim. I ble han kjent med James Mill, hvis introduksjon til ham oppsto fra utgivelsen av Mills traktat med tittelen Commerce Defended. Hans bror William, som på dette tidspunkt hadde Camden-professoratet i antikkens historie, og nøt et omfattende bekjentskap med eminente menn i London, var i en materielt posisjon til å fremme hans interesser.


Han fulgte regelmessig sin far til diettene han var medlem av, fulgte debatten, som han førte dagbok over, og ble kjent med den store Szechenyi, som oppmuntret hans ambisjoner. Men hans rykte i rettskretser var økende; han ble oppnevnt til medlem av komiteen for reform av straffeloven i ; og samme år med et anbefalingsbrev fra Metternich i lommen, besøkte England og Frankrike, Holland og Belgia, ble kjent med Thiers og Heine i Paris og vendte hjem med et enormt og dyrebart lager av praktisk informasjon.


I Page disgracie of Tristan l'Hermite stifter siden bekjentskap med en dramatisk forfatter, og beskrivelsen hans kan godtas som et samtidsportrett av Theophiles spreke personlighet.


Den store alderen til seneschalen i Champagne, og hans intime førstehåndsbekjentskap med emnet hans, gjorde slike variasjoner ekstremt usannsynlige. Til dette argumentet mener vi at jo mer kompetent en kritiker er, både av det generelle fakultetet for verdsettelse og ved kjennskap til fransk samtidslitteratur, desto mer positiv vil den samtykke han gir.


Lily har heller ikke mye kjennskap til verken teorien eller praksisen i politikk. William ble også kjent med biskop Roger av Salisbury, som hadde et slott på Malmesbury.


Han deltok aktivt i kostholdet i Pressburg og ble kjent med Edon BeOthy og de andre liberale lederne. Hans spesialitet var et intimt bekjentskap med problemet med jernbanepriser i forbindelse med den generelle økonomiske utviklingen i landet, og i publiserte han et verk om emnet som vakte oppmerksomhet i den offisielle verden.


Han besøkte de fleste av de store byene, tok i tjeneste for mange flamske håndverkere og ble personlig kjent med Quentin Matsys og Albrecht Diirer, hvorav sistnevnte malte hans portrett.


Ved denne anledningen besøkte han Paris, Gent, Liege, Köln, stiftet bekjentskap med lærde menn og kopierte manuskriptene til klassiske forfattere. Der ble Petrarca kjent med ham, og da han fant ham en mann uegnet for noen edel virksomhet, nektet han å ta ham til Roma. Der, i , møtte hun den fremtidige kongen, muligens fornyet et tidligere bekjentskap. Etter å ha studert i Rostock og undervist der en tid og også i København, ble han igjen sendt til utlandet av sin prior, og besøkte blant annet det nystiftede universitetet i Leyden og stiftet bekjentskap med de nederlandske humanistene.


Lenge etterpå, da Confucius ble komplimentert for sitt bekjentskap med mange kunster, redegjorde han for det på grunn av sin ungdoms fattigdom, noe som forpliktet ham til å tilegne seg kunnskap om saker som hørte til en dårlig tilstand. En grundig bruk av denne oversettelsen vil ikke være mulig før vi har den i gode kritiske utgaver, og kjennskap til språket slutter å være monopolet til noen få privilegerte individer.


Fortjenesten ved å oppnå dette tilhører den entusiastiske orientalisten Anquetil Duperron, frukten av hans langvarige opphold i India og hans bekjentskap med Parsee-prestene var en oversettelse som absolutt var svært mangelfull av Zend-Avesta. Levende var praktisk talt en sinekur, og han viet seg til politisk brosjyre og aviskorrespondanse, et resultat av omfattende europeiske reiser, et bredt kjennskap til datidens fremste personer, sterke syn på kirkelige emner fra et høykirkelig ståsted, og særlig om politikken til det østlige spørsmålet og mahommedanismen.


Bekjentskap med den evangeliske tradisjonen er tydelig. Bekjentskap med Hebreerbrevet er bare litt mindre sannsynlig, for James ii. Wylde's Modern Abyssinia London, , et bind som gir resultatet av mange års kjennskap til landet og folket; Voyage enAbyssinie 18 , par une commission scientifique, av Th. Han ble kjent med George I. På dette tidspunktet ble han introdusert for Cousin, og ble kjent med Michelet. På dette tidspunktet ble han kjent med Liszt.


I Donne dannet bekjentskapet til en velstående gentleman, Sir Robert Drury fra Hawsted, som tilbød ham og kona en leilighet i hans store hus i Drury Lane. Faren hans viste noen av tegningene hans til en bekjent, Andrea del Verrocchio, som umiddelbart anerkjente guttens kunstneriske kall, og ble valgt av Ser Piero til å være hans mester.


Han hadde tidligere besøkt Italia, og ble kjent med Paolo Sarpi, som han uten hell forsøkte å engasjere seg i en reformasjonsbevegelse. Det var i Moor Park, nær Farnham, boligen som Temple hadde trukket seg tilbake til for å dyrke aprikoser etter den raske nedgangen i hans innflytelse under den kritiske perioden til Charles II.


Esther, datter av en kjøpmann ved navn Edward Johnson, en avhengig og legatar for en liten mengde, av Sir William Temple's født i mars, hvis bekjentskap han hadde gjort på Moor Park i , og som han har udødeliggjort som "Stella", kom over med sin ledsager Rebecca Dingley, en fattig slektning av Temple-familien, og ble snart permanent bosatt i nabolaget hans. Howells, My Literary Friends and Acquaintance New York, som inneholder en verdifull beretning om Longfellows senere liv.


Slik begynte et romantisk bekjentskap, som endte med at damen ble kona til rømlingen. På veien stoppet Henry ved Bec, og der ble han kjent med Robert de Torigni, som nevner deres møte i forordet til sin Chronicle.


Men et nærmere bekjentskap med Vesten førte til større selvstendighet i poetisk komposisjon. Etter å ha blitt nektet en pris på grunn av fordommene mot afrikanske provinser, forlot han Roma i avsky, og etter å ha reist en stund satt han opp i Tarraco som lærer i retorikk. Her ble han overtalt av en bekjent til å vende tilbake til Roma, for det er generelt enighet om at han er Florus som skrev de velkjente linjene sitert sammen med Hadrians svar av Aelius Spartianus Hadrian. Hun avviste alle forsøk fra de unge mennene av hennes bekjente. vinne hennes gunst; og mens hun var aktiv i utførelsen av sine plikter, og tilsynelatende fant livet hennes ganske hyggelig, innerst inne var hun oppslukt av tanker som nådde langt utenfor kretsen av hennes daglige bekymringer.


Han var sannelig ingen sogneprest; han inspirerte kirkelige aktiviteter som vokste til store proporsjoner, men stolte på organiseringen av dem til lekmenn med organiseringsevner i kirken; og for å bli kjent med folket hans var han avhengig av slike sosiale anledninger som ble innredet i den frie atmosfæren til denne i hovedsak New England kirke ved slutten av hver gudstjeneste.


Etter å ha blitt kjent med suksessen til president Porfirio Diaz styre i Mexico, bestemte general Reyes seg for å sette i gang regenereringen av Colombia med lignende metoder. Der ble han kjent med Sir Christopher etterpå Lord Hatton, husholdningskontrollør, og Thomas, jarl av Arundel, den gang jarlmarskalk av England.


På den annen side krever det bare en svært liten kjennskap til dramatikkens tilstand i Frankrike på den tiden for å se at disse verkene, fattige de nå kan virke, må ha slått tilskuerne som noe nytt og overraskende. Forfatteren viser imidlertid et bekjentskap med latinske diktere - Horace, Virgil, Lucretius.


Fra deres kjennskap til latinsk og gresk litteratur må de ha vært yrkesmennesker, og sannsynligvis sekretærer eller bibliotekarer for utmerkede personer. Hans bekjente slutter seg til: "I så fall, ærverdige Gotama, din vei ligger der borte! Han ble kjent med mange av de ledende statsmenn og publisister, og sikret seg en dyp innsikt i kontinentale styresystemer og rettsvitenskap.


Etter tilbaketrekningen av de sørlige senatorene, ble Sumner utnevnt til formann for komiteen for utenriksrelasjoner 8. mars , en stilling som han var utmerket for på grunn av sitt mangeårige fortrolige bekjentskap med europeisk politikk og statsmenn.


Han kom av en musikalsk familie, og var selv en talentfull amatør, og et bekjentskap med Balakirev og Dargomijsky førte ham til mer seriøse studier av komposisjon, slik at han forlot hæren og viet seg til musikk, selv om dette trinnet innebar at han tjente leve som embetsmann og en lengre periode med fattigdom. Hans interesse for musikk førte til at han ble kjent med komponisten Gluck, som ble hans intime venn. Han var ikke spesielt skikket for stillingen, for selv om han hadde et dypt kjennskap til teoretisk astronomi, hadde han kun gitt lite oppmerksomhet til det vanlige arbeidet til den praktiske astronomen.


Ved denne ordningen var han i stand til å være ofte i Edinburgh, og å dyrke det litterære og vitenskapelige samfunnet som det på den tiden var spesielt utmerket for; og gjennom Maskelyne, hvis bekjentskap han først hadde gjort i løpet av de berømte Schiehallion-eksperimentene i , fikk han også tilgang til Londons vitenskapelige kretser. Men etter å ha tenkt på en øm måte å pusse på, passende for metall, hvorved, som jeg forestilte meg, også figuren ville bli korrigert til det siste; Jeg begynte å prøve, hva som kunne utvirkes i denne typen, og etter hvert perfeksjonerte jeg et instrument i de vesentlige delene av det, slik jeg sendte til London, hvorved jeg kunne skjelne Jupiters 4 Concomitants, og viste dem dykkere ganger til to andre av mine bekjente.


I samme pakke vil du motta 40 til, som uten bekjentskap i Cambridge, må jeg oppfordre deg til å legge i hendene på en eller flere av dine dyktigste bokhandlere for å avhende dem.


Jeg har aldri tenkt å få noe av din interesse, eller ved King James' gunst, men er nå fornuftig at jeg må trekke meg fra ditt bekjentskap, og ikke se verken deg eller resten av vennene mine lenger, hvis jeg bare kan ha dem i det stille. Under sitt opphold i London hadde Newton stiftet bekjentskap med John Locke.


Lettelse kom snart gjennom hans bekjentskap med Selina, grevinne av Huntingdon, som utnevnte ham til en av hennes kapellaner. Whewells brede, om enn overfladiske, bekjentskap med forskjellige grener av vitenskapen gjorde ham i stand til å skrive en omfattende beretning om utviklingen deres, som fortsatt er av størst verdi. Etter ekteskapet ble hun kjent med datidens mest fremtredende vitenskapelige menn, blant hvilke talentene hennes hadde vakt oppmerksomhet før hun hadde oppnådd generell berømmelse, og Laplace ga henne komplimentet med å uttale at hun var den eneste kvinnen som forsto verkene hans.


Deres språk og vaner er de samme som kirgisernes; men i det siste og et halvt århundre har de hatt litt bekjentskap med jordbruket. Dr Smiles, i sine Memoirs of John Murray, forteller om visse brosjyrer om de lysende utsiktene til de spanske søramerikanske koloniene, deretter i den første gleden av frigjøring - brosjyrer som tilsynelatende er skrevet for en Mr Powles, leder av et stort finansfirma, hvis bekjentskap Disraeli hadde laget.


Disraeli ble kjent med Peel tidlig i karrieren og viste at han var stolt av det. Omtrent på denne tiden ble hans bekjentskap også oppsøkt av en gammel fru Brydges Willyamsborn, en spansk jøde og deretter enken etter en for lengst avdød kornisk godseier - som i sitt fjerne hjem i Torquay hadde unnfanget en rastløs beundring for Benjamin Disraeli.


Hans navn var Titus Pomponius, navnet til Atticus, som han er kjent under, og ble gitt ham etterpå fra hans lange opphold i Athen og hans intime bekjentskap med gresk litteratur og språk.


For denne stillingen ble han spesielt egnet av hans bekjentskap med nyere fremskritt innen vitenskap, og av hans dyktighet i en klassisk demonstrasjonsgrad, tilegnet ved en grundig studie av verkene til de greske geometrikerne. Omtrent på denne tiden dro han til Paris, hvor han levde et fattig, asketisk og flittig liv - men ble kjent med de sosialistiske ideene som den gang oppstod i hovedstaden. Han hadde et nært bekjentskap og sympati med engelske institusjoner, og to av hans publiserte verk - en adresse, Biographie de Lord Erskine , og Etude sur l'acte du 5 april pour l'etablissement d'une cour supreme de justice en Angleterre - deal med engelske spørsmål; han ga også en ny og svært viktig retning til fransk politikk ved forståelsen med Russland, som ble erklært for verden ved besøket av den franske flåten til Cronstadt i , og som senere ble modnet til en formell allianseavtale.


Et praktisk bekjentskap med elementene i astronomi er uunnværlig for menneskelivets oppførsel. Det råder faktisk blant satellittfamiliene til våre bekjente, og antagelig også i stjernekombinasjoner. I mellomtiden ble det elementære kravet om å gjøre visuelt bekjentskap med stjernehimmelen oppfylt, når det gjelder den ukjente sørlige himmelen, da Johann Bayer publiserte i Nürnberg i et himmelatlas som skildrer tolv nye stjernebilder Bayer.


Blant fruktene av Nicolas Louis de Lacailles anstrengende karriere var soltabeller, hvor termer avhengig av planetariske forstyrrelser ble introdusert for første gang; et utvidet bekjentskap med den sørlige himmelen; og en bestemmelse av månens parallakse fra observasjoner gjort ved motsatte ytterpunkter av en bue med meridianen 85' i lengde.


Bekjentskap med asteroidefamilien begynte da 1800-tallet åpnet. Argelander, nøyaktig bekjentskap ble gjort med 90,, et mer generelt bekjentskap med stjernene registrert i Bonn Durchmusterung. Derfra dro han til Paris, hvor han møtte Proudhon og George Sand, og også ble kjent med de fremste polske eksilene.


Han var også til stede ved dietten i Regensburg, hvor han fordypet sitt bekjentskap med Melanchthon, og knyttet et vennskap som varte gjennom livet. Han fant snart veien inn i det raske politiske samfunnet i London, og på klubben på Goosetrees fornyet et bekjentskap som ble startet i Cambridge med Pitt, som modnet til et vennskap av den nærmeste sorten. Omtrent samtidig ble han kjent med Thomas Clarkson, og begynte agitasjonen mot slavehandelen.


Han var en hyppig besøkende i England, og ble kjent med samtidige lærde som Camden, Selden, Sir Thomas Bodley og Sir Robert Cotton. Bevæpnet og forsynt med gull som ble presset ut fra sine tidligere undersåtter i Leinster, dro Dermod til Bristol og søkte en bekjent av Richard de Clare, jarl av Pembroke, en normannisk adel med stor dyktighet, men ødelagte formuer. Her kom han under påvirkning av prioren, Robert Barnes, stiftet bekjentskap med Sir Thomas More og Thomas Cromwell, og begynte et grundig studium av Skriften.


Han er alltid 1 Ulempen med kunnskap er sjeldenheten av full kjennskap til morsmål. Han ble først kjent med Marawa da han hugget ned et tre for en kano. Romantikken som her er brukt viser et bekjentskap med Egypt; narrativene er diskursive, ikke lakoniske, alt er mer detaljert, og mer under påvirkning av litterær kunst.


Men det er ikke påvist at disse utelukkende er pre-mosaikk. På den annen side har en bedre kjennskap til de eldgamle politiske, sosiologiske og religiøse forholdene gjort det stadig vanskeligere å tolke opptegnelsene som en helhet bokstavelig, eller til og med å finne en plass i det før-mosaiske Palestina for livene til patriarkene som de er avbildet. Men de trange grensene for de syriske studiene, som bidro til at Aristoteles hadde lite kjennskap til hans syriske kommentatorer, ble snart forbigått av nysgjerrigheten og iveren til studentene i kalifatet.


Dette finere arbeidet var resultatet av hans vennskap med Lady Austen, en enke som på besøk hos søsteren sin, kona til presten i nabolandsbyen Clifton, ble kjent med Cowper og fru Unwin. Der ble han kjent med mange av datidens fremste vitenskapelige menn, og gjorde seg raskt et navn både som lærer og etterforsker, og i løpet av ti år oppnådde han æren av å være medlem av Vitenskapsakademiet.


Giraldus Cambrensis, hvis bekjentskap han hadde gjort, introduserte ham før , for William de Vere, biskop av Hereford. Hans samtaleevner gjorde ham velkommen i parisiske salonger, men hans iver førte ham til England, hvor han ble kjent med William Law, den engelske mystikeren, til Italia og Sveits, så vel som til de viktigste byene i Frankrike.


Gordon ble sendt for å inspisere de britiske militærkirkegårdene på Krim, og da han gikk gjennom Konstantinopel da han kom tilbake til Galatz, ble han kjent med Nubar Pasha, Egypts statsminister, som ga ham beskjed om han ville ta tjeneste under khedivet. I hans personlige kjennskap til saker, i mangfoldet av hans erfaringer og i hans muligheter til å danne en korrekt vurdering av hendelser er han uten en rival blant gamle historikere. Under sitt eksil i Roma var han i stand til å studere den romerske grunnloven, og særegenhetene ved det romerske temperamentet; han ble kjent med romerske senatorer, og ble den intime venn av datidens største romer.


Han forlot Roma bare for å se kronens triumf av romerske våpen i Afrika, og for å få et praktisk bekjentskap med romerske regjeringsmetoder ved å hjelpe til med bosettingen av Achaea.


Han brydde seg relativt lite om spekulasjonshistorien, men hans bekjentskap med vitenskapsbøker, generell historie, reiser og belles lettres var grenseløs. Han var hjemme i Voltaire og Rousseau, men hadde lite eller ingen kjennskap til den franske oppsiktsvekkende filosofien.


Med den kartesianske bevegelsen som helhet viser han lite kjennskap og ingen sympati, og hans egen filosofiske oppfatning bringes aldri i sammenheng med den systematiske behandlingen av metafysiske problemer som er karakteristiske for den kartesiske metoden. Det er vanskelig å gi en eksakt idé om denne ekstraordinære kirken til de som ikke har noe personlig bekjentskap med den. Men hun snakket aldri om noe tidligere og mer intimt bekjentskap med Mr. Læreren hadde et bekjentskap med kjernetekstene.


Jeg burde helt utelukke stakkars Milicent i mine generelle animerte versjoner mot damene til mine bekjente. Bør auld kjennskap bli glemt, For auld bekjentskaps skyld bli glemt, For aulds skyld lang syne? Underveis slutter en gammel kjenning seg til toget, bærende på en bagasje full av tyvegods. Meltzer hadde en dyp innerlighet, og praktisk bekjentskap med barnet, ungdommen og voksen på konsultasjonsrommet.


Det er et av verdens litteraturens anerkjente mesterverk og burde være kjent for enhver nyutdannet som hevder å være kjent med tysk kultur.


Tilfeldig bekjentskap med opplysningstanke avslører at etisk naturalisme var kjernen. Præriemurmeldyren og gravuglen kommer i nabokontakt med klapperslangen, men bekjentskapet gir ikke helt vennskap. En bekjent rapporterer "Hun levde rett og slett et veldig selvdestruktivt liv. Planen hennes om å koble opp med en bekjent som faller gjennom, blir hun tvunget til å leve av vettet og spirende seksualitet.


Tidlig i vårt bekjentskap hadde vi flere verbale kamper, der, jeg trenger neppe å si, ble jeg lett beseiret. De var for nære; etter å ha blitt gjenkjent av en komparativ fremmed, følte jeg meg urolig ved denne nære nærheten til et intimt bekjentskap. Like etterpå ble han kjent med Lycinna, som vi vet lite om utover det faktum at hun senere vakte sjalusien til Cynthia, og ble utsatt for alle hennes forfølgelseskrefter vexandi.


På Cassel dannet Forster et intimt vennskap med den store anatomen Sommerring, og ble omtrent samtidig kjent med Jacobi, som ga ham en tilbøyelighet til mystikk som han senere frigjorde seg fra. Han deltok i grunnleggelsen av Mathematisch-Physikalisches Seminar, for å gi studentene et praktisk bekjentskap med metodene for originalforskning.


Også her ble han kjent med Claude Mydorge, en av Frankrikes fremste matematikere, og fornyet tidlig en intimitet med Malin Mersenne q. Selv om Boole publiserte lite bortsett fra sine matematiske og logiske verk, var hans bekjentskap med generell litteratur bred og dyp.


Dante var favorittdikteren hans, og han foretrakk Paradiso fremfor Inferno. Sammen med Jeanne Francoise Fremyot, enken etter baronen de Chantal, hvis bekjentskap han gjorde mens han forkynte gjennom fastetiden i Dijon i , grunnla han besøksordenen, til fordel for "sterke sjeler med svake kropper", som han sa, avskrekket. fra å gå inn i de allerede eksisterende ordener, ved deres manglende evne til å påta seg alvorlige korporlige innstramninger.


Lamarck, mens han bekreftet den verbale påstanden om at dyr danner en enkelt serie, ble tvunget av sin enorme kjennskap til detaljene i zoologien til å begrense påstanden til en slik serie som kan dannes av abstraksjonene som utgjøres av de vanlige karakterene til hver gruppe. I Sevilla ble han kjent med Garcia Gutierrez, som rapporteres å ha oppmuntret hans dramatiske ambisjoner og gitt ham fordelen av sin egen erfaring som dramatiker.


Kort sagt, studiet av bibelhistorien, som i første omgang er avhengig av de skriftlige kildene, krever konstant oppmerksomhet til teksten som har hatt en interessant historie og til de litterære trekkene; og det krever et sympatisk bekjentskap med orientalsk liv og tankegang, både gammelt og moderne, en forståelse av nødvendigheten av å bruke metodene for vitenskapelig forskning, og fra teologisk side et begrunnet estimat av avhengigheten av individuelle religiøse overbevisninger av brevet til Det gamle testamente.


Bashor sier i sin historiske skisse, lest før Brødremenighetens verdensutstillingskongress: "Fra historien om utvidet arbeid fra greske misjonærer, fra den aktive doktrinepropagandaen fra spredte valdensiske flyktninger, gjennom deler av Tyskland og Bayern, fra tro som generelt kan gis til lokal tradisjon, og fra den sterke likheten mellom de tre kirkene i generelle trekk ved omstendighetstjenesten, er konklusjonen, uten ytterligere bevis, både rimelig og naturlig at grunnleggerne av den nye kirken mottok sin lære, deres tro og mye av deres kirkeidé fra intimt bekjentskap med de etablerte bruken i begge samfunn, og fra deres forsterkning og håndhevelse av misjonærer og pastorer..


Han var i Paris like etter julirevolusjonen, og gjorde kjent med de ledende åndene blant de yngre mennene; i hans diskusjon av forslagene deres finner vi kimen til mange tanker etterpå mer fullstendig utviklet i hans representantskap. Hans melankolske slutt ble minnet i en spesiell avhandling KaXXu OEVns ij 7rEpi 7rEvOovs av vennen Theophrastus, hvis bekjentskap han gjorde under et besøk i Athen.

No comments:

Post a Comment